Select Your Language

Browse this website in:
video
ФИЛМ О РАСКОЛУ У МАКЕДОНИЈИ! ПДФ Штампа Eл. пошта
Написао парох лијевањски, протојереј Жељко Ђурица   
петак, 10 септембар 2010 21:35

Филм

Film sveštenomuč. Danila o raskolu u Makedoniji!

свештеномученика Данила и оца Георгија (Јурија) Максимова који су снимили о расколу у Македонији.Филм је изузетно јак. у филму се види у како тешкој ситуацији се налазе наша браћа у Христу. Заиста, они су прави Христови сведоци (мартири). Својим животом у Цркви Христовој сведоче Истину. Зато и трпе толике прогоне од стране македонских власти и расколника. Наша дужност је да им помогнемо како год умемо. Молитвено, али и финансијски… А Господ ће нам стоструко вратити овде, а након смрти признати за Своје, јер“одговарајући Цар, рећи ће им: Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте” (Мт. 25:40) Дугујемо велику захвалност брату Владимиру Малићу, који нам је уступио овај сјајни филм. Нека му Бог врати како само Он уме и зна.У ПРОЦЕДУРИ ПОВРАТКА ИЗ РАСКОЛА НЕ ТРЕБА ДА БУДЕ НИЧЕГ ПОНИЖАВАЈУЋЕГ


Председник Одељења за спољашње црквене везе митрополит Волоколамски Иларион је у интервјуу за званични сајт Одељења говорио о раду Комисије Међусаборске установе за питања борбе против црквених раскола и њихово превазилажење.

 

LAST_UPDATED2
 
СРБСКИ МАНАСТИРИ У АМЕРИЦИ ПДФ Штампа Eл. пошта
Написао Administrator   
недеља, 05 септембар 2010 17:34

 

ТО ЈЕ ПРВА ЦРКВА СВЕТЕ АНАСТАСИЈЕ НА СВЕТУ, МАЈКЕ СВЕТОГ САВЕ, А УЗЕЛЕ СУ ЈЕ АМЕРИКАНКЕ ЗА СВОЈУ НЕБЕСКУ ЗАШТИТНИЦУ И МОЛИТВЕНИЦУ ПРЕД БОГОМ. ТА ЦРКВА СЕ НАЛАЗИ У СРБСКОМ МАНАСТИРУ СВЕТОГ ПАЈСИЈА ВЕЛИЧКОВСКОГ У АРИЗОНИ.

ПОГЛЕДАЈТЕ БРАЋО СРБИ КАКО СЕ АМЕРИКАНЦИ И СЕСТРЕ АМЕРИКАНКЕ СЛАВЕ И ПОШТУЈУ СВЕТЕ СРБЕ, И КОЛИКО ПАЖЊЕ ПОСВЕЋУЈУ СРБСКОЈ ДУХОВНОСТИ, ИСТОРИЈИ И НАШЕМ НАЧИНУ ЖИВОТА, ДОК СЕ СЕДЕЋИ НА ПИРОТСКОМ ЋИЛИМУ УДУБЉУЈУ У МОЛИТВУ И ГОВОРЕ О НАЈВЕЋИМ ДУХОВНИМ ИСТИНАМА СВЕТОГ САВЕ И ЊЕГОВЕ МАЈКЕ - АНАСТАСИЈЕ.

LAST_UPDATED2
 
ФИЛМОВИ ДОКУМЕНТАРНИ ПДФ Штампа Eл. пошта
Написао Administrator   
понедељак, 04 јануар 2010 02:27Електронски Логор

Електронски Логор

"Електронски логор" је документарац продукцијске куће "Острво"

"И учини да сви, мали и велики, богати и сиромашни, слободни и робови начине себи жиг на својој десној руци или на свом челу. И да нико не може ни купити ни продати сем онога ко има жим, име звери или број њена имена. Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери; јер је човеков број. А њен је број шесто шездесет и шест." (Откровење Св. Јована 13:16 - 13:18)

Документарни филм "Електронски Логор" говори о садашњици и временима која нам предстоје. Највише пажње је посвећено проблему електронских личних карти што је предходница био чипова који ће се уграђивати у људска тела. Због чега су се све Православне цркве у свету огласиле против увођења нових личних карти и био чипова и ако је то на први поглед потпуно невезана ствар са вером? Зашто је око тако малих ствари дошло до стаховитих нереда у Грчкој и неким другим земљама? Како то да је Република Србија наручила најсавременију технологију за израду личних карти, и тако потрошила милионе, а да то још и није било изгласано у скупштини? Како то да иза чипова стоји главни код 666 (број звери по Откровењу Јовановом-Апокалипси). Шта је то Нев Аге и ко то шаље и доводи разне невладине организације у нашу земљу? Да ли ће Србија бити слободна земља или електонски концентрациони логор?

 

 


Дигитални Анђео 1

Дигитални Анђео

Филм урадјен у фотографијама и тексту намењен свим људима. Овај филм се тице последњих времена.Прича о жигу звери - о уградњи чипа и употреби докумената са чипом.

 

 

  

 

ISTINA O SVETOJ ZEMLJI / THE TRUTH ABOUT HOLY LAND SVJEDOCANSTVO O PRAVOSLAVNOJ VJERI PRAVOJ ISTINI I SPOZNAJI BOGA . The Orthodox Church, SERBIAN, GREEK, RUSSIAN, MACEDONIAN, WITH NEW brothers in BRASIL AND SOUTH AMERICA 1 DEO FILMA 1 FIRST

emisija podeljena u 4 dela

1, 2, 3, 4,

KROZ SVETU RUSIJU MNOSTVO POUCNIH DETALJA ZA VJERU I KULTURU PRAVOSLAVNE CRKVE PUT KROZ RUSKE ZEMLJE I GRADOVE SVJEDOCANSTVA IZ ZIVOTA PRAVOSLAVNIH SVETITELJA . pREPORUCUJEMO SVIMA DA POGLEDAJU OBAVEZNO .prvi deo emisije КРОЗ СВЕТУ РУСИЈУ ПРЕДИВАН И ЗАСИТА ПОУЧАН СНИМКА КОЈИ ОПИСУЈЕ НАЧИН И ЖИТОВ ПРАВОСЛАВНИХ СВЕТИТЕЉА У РУСИЈУ

emisija sadrzi 5 delova  1, 2 , 3, 4, 5

Пропаст Империје
Пропаст Империје

Филм “Пропаст империје: византијска поука” говори о хиљадугодишњој доминцији Византије која је трајала све до половине 15. века, те на много начина преклапа и поклапа историју модерне Русије и православља.

Постојало је велико, сјајно и моћно царство, и нестало је... Историја, судбина и слом те и такве славне Империје, велика је тема коју овај филм разрађује.

Погледај Видео

...

 

LAST_UPDATED2
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Календар

crkveni_kalendar_5

Пошањите пријатељима

Share this post

2013

 

одабрани линкови

original solarflare design by CSO>LIVNO
lunarized by LIJEVNO TEAM