Select Your Language

Browse this website in:
ЛИВАЊСКИ СРБИ ПДФ Штампа Eл. пошта
Написао Administrator   
субота, 25 август 2018 19:54

Најава: У Ливну промоција књиге ”Ливањски Срби” – Резервишите време!

Оригинални линк: https://omlivanjska.com/2018/08/24/najavalivno/

У суботу, 1. септембра у 18 часова, у просторијама Ливањске гимназије (улица Краљице Катарине 16, Ливно), одржаће се промоција књиге Ливањски Срби: Просвјетна и духовна заоставштина, аутора Бранка Докића и Радована Јовића.

Поред аутора проф.др Бранка Докића, на промоцији ће говорити: академик Славо Кукић, проф. Душко Пљевуља, мр Жељко Вујадиновић и г. Динко Периша. Модератор ће бити Слободан Наградић.

Књига коју ћемо вам представити је приказ прилика и заоставштине српске заједнице ливањског краја, током дуге историје њиховог живота на том простору. Књига се посебно бави развојем школства и црквено-духовног живота српске заједнице у Ливну током претходна два столећа.

Аутори и овом књигом широј читалачкој публици желе да прикажу део богате баштине града Ливна и тиме, на још један начин и још једним у низу примера, искажу љубав према завичају.

Проф.др Бранко Докић је уважени међународни стурчњак и професор Електротехничког факултета у Бања Луци, а сада дипломата, на положају амбасадора Босне и Херцеговине у Грчкој.

Господин Радован Јовић је дугогодишњи новинар, дописник и сарадник, између осталих и Вечерњих новости, Независних новин, СРНЕ…

 

Очекујемо вас!

Ливањски срби Докић јовић.jpg

 

Календар

crkveni_kalendar_5

Пошањите пријатељима

Share this post

2013

 

одабрани линкови

original solarflare design by CSO>LIVNO
lunarized by LIJEVNO TEAM